Noutăţi la bursa vieţii…

Parcă a murit cineva. Parcă s-a rupt aripa subţire a unei buburuze. Parcă a apus soarele înainte să se facă ziuă. Parcă un munte uriaş a eliberat toate râurile. Parcă a murit cineva…Dar cred că viaţa nu începe cu naşterea şi nu se termină cu moartea. Începe din nou în fiecare clipă. În fiecare zi e o noua viaţă… 

Acum sunt la o răscruce… Am ajuns la acea curbă care începuse să se vadă din depărtare…Am avut foarte mult timp de gândire. Aşa că ştiu pe ce drum o să merg în continuare. Mă simt împacată. : )

2 gânduri despre „Noutăţi la bursa vieţii…

  1. Uneori e greu sa luam decizii, dar trebuie sa le luam, altfel le iau altii pentru noi. Chiar daca e greu, se face mai usor daca scrii tot ce ai in minte. Pentru mine functioneaza foarte bine.

    1. Sunt de acord cu tine. Deciziile care ne privesc pe noi insine trebuie sa le luam singuri pentru ca doar noi stim cu adevarat ce ne dorim. Cum de asemenea trebuie sa ne asumam consecintele deciziilor noastre fie ele bune sau rele. Desi eu sunt de parere ca nu exista decizii rele exista doar lectii de viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s